Transport si retururi

Info Livrare

Livrarile vor fi facute catre dumneavoastra oriunde in tara prin curier rapid DPD, in termen de 1-2 zile lucratoare de la confirmarea receptionarii comenzii pe e-mail. Dupa plasarea comenzii urmeaza sa fiti contactat pentru verificarea si confirmarea comenzii.

Oferim transport gratuit pentru comenzile ce depasesc 199 LEI! Costul transportului prin curierat rapid pentru restul comenzilor este de 20 LEI si este suportat de client. 

La primirea coletului, va rugam verificati integritatea ambalajului. Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea coletelor le puteti face in momentul livrarii pe AWB (formularul de receptie al companiei de curierat) sau se intocmeste un proces-verbal de constatare. Orice reclamatii ulterioare cu privire la aceste aspecte sunt nule.

Momentan livrarile coletelor se fac doar pe teritoriul Romaniei.Info Retur

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform OUG 34/2014.

Va oferim posibilitatea de returnare a produselor, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului. Pentru a face posibil acest lucru va rugam sa ne trimiteti un e-mail la inmaghome@gmail.com prin care sa ne anuntati ca urmeaza sa trimiteti un retur, precum si datele contului bancar in care doriti sa va rambursam banii. Asadar nu este suficient doar sa trimiteti produsele inapoi, fara un anunt in prealabil.

Returnarea se va face folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea, iar cheltuielile vor fi suportate de dumneavoastra. Va rugam nu expediati coletul sau coletele cu plata ramburs. De asemenea, mentionam ca produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, produse murdare etc nu se vor accepta pentru returnare.

In cazul in care produsul achizitionat a fost livrat la dumneavoastra nefunctional sau prezinta vicii de fabricatie, va rugam ca in termen de 48 de ore de la primirea produsului sa ne trimiteti un mail prin care sa ne anuntati acest lucru, iar noi il vom inlocui cu un produs nou, functional.

Inmag HOME oferta perioada de retur extinsa, de pana la 30 zile calendaristice!