Transport si retururi

Info Livrare


Livrarile vor fi facute oriunde in tara prin curier rapid DPD, in termen de 1-2 zile lucratoare de la confirmarea receptionarii comenzii pe e-mail. Dupa plasarea comenzii urmeaza sa fiti contactat pentru verificarea si confirmarea comenzii.

Oferim transport gratuit pentru comenzile ce depasesc 199 LEI! Costul transportului prin curierat rapid pentru restul comenzilor este de 20 LEI si este suportat de client. 

La primirea coletului, va rugam verificati integritatea ambalajului. Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea coletelor le puteti face in momentul livrarii pe AWB (formularul de receptie al companiei de curierat) sau se intocmeste un proces-verbal de constatare. Orice reclamatii ulterioare cu privire la aceste aspecte sunt nule.

Momentan livrarile coletelor se fac doar pe teritoriul Romaniei.

Info Retur


Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform OUG 34/2014.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Va rugam nu expediati coletul sau coletele cu plata ramburs.

Este important sa ne trimiteti un e-mail la inmaghome@gmail.com prin care sa ne anuntati ca trimiteti un retur, precum si sa ne scrieti datele contului bancar in care doriti sa va rambursam banii. Nu este suficient doar sa trimiteti produsele inapoi.

Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, produse murdare etc.

In cazul in care produsul achizitionat a fost livrat nefunctional sau prezinta vicii de fabricatie, acesta va fi inlocuit cu un produs nou, functional, cu conditia notificarii in scris in termen de 48 de ore de la primirea produsului.

Inmag HOME oferta perioada de retur extinsa, de pana la 30 zile calendaristice!